Segueix-nos a les xarxes socials:

Què cal de fer per combatre el mal alè del teu gos

Què cal de fer per combatre el mal alè del teu gosEMPORDÀ.INFO

L'halitosi és molt freqüent en els gossos, però existeixen múltiples solucions per tal d'evitar-la. Per això, és important conèixer primer de tot el perquè de la seva presència. Aquest mal sorgeix a causa d'un bacteri que pot allotjar-se a la boca o a l'estómac. A causa d'això, l'olor pot escampar-se amb facilitat, cosa que resulta molt desagradable per als humans, però no pas per a ells.

Aquest motiu es dona en el 90% dels casos d'halitosi. No obstant això, aquest problema pot sorgir també per qüestions relacionades amb la mala alimentació, l'efecte de determinats medicaments o bé alguna malaltia que generi aquest símptoma.

En el cas que sigui producte d'una malaltia o un efecte secundari d'un medicament, l'halitosi no es pot evitar. Ara bé, si la raó no és cap d'aquestes dues, hi ha trucs per solucionar-la de forma casolana.

Les que es poden llegir a continuació són algunes de les maneres més senzilles de solucionar el problema de l'halitosi: donar al gos una alimentació sana i natural, sense cap producte que hagi estat tractat industrialment, i oferir-li ossos carnosos crus o bé ba­nyes de cérvol per eliminar el car­rall de la seva boca i, així, fer desaparèixer els bacteris que produeixen la mala olor.

Prem per veure més contingut per a tu