Segueix-nos a les xarxes socials:

Una canadenca, primera víctima identificada

La família de Christine Archibald ha confirmat que va morir en l'atac a Londres

Una canadenca, primera víctima identificadaReuters

La ciutadana canadenca Christine Archibald és una de les set persones que van morir en l'atac terrorista perpetrat a la nit de dissabte a Londres, segons ha confirmat la família de la víctima.

La família Archibald va emetre un comunicat a través del Govern canadenc en què va lamentar la mort de la jove que s'havia traslladat a Londres per viure amb el seu promès.

"Vam plorar la pèrdua de la nostra preciosa filla i germana. Tenia espai en el seu cor per a tots i creia fermament que cada persona ha de ser valorada i respectada. Així ho va demostrar treballant en un refugi per a persones sense sostre fins que es va traslladar a Europa per estar amb el seu promès ", ha declarat la família.

"Si us plau, honorin Christine fent de la seva comunitat un lloc millor. Siguin voluntaris o donin un refugi a persones sense sostre", va acabar assenyalant la família.

Hores abans, el primer ministre canadenc, Justin Trudeau, ha informat que un ciutadà canadenc havia mort a "l'atac sense sentit" que va patir la capital britànica i en què van morir un total de set persones mentre que desenes han resultat ferides per tres individus que van atropellar i van apunyalar indiscriminadament a transeünts a la nit de dissabte.

El germà de Tyler Ferguson, la parella de Christine, va relatar al mitjà canadenc CBC News que Tyler va veure com la furgoneta atropellava a la gent i també la seva nòvia. "Va intentar fer-li les maniobres de reanimació i després van arribar els serveis d'emergència, que van tractar de fer tot el possible per ella, però va morir als seus braços", va explicar la seva germana Cassie Ferguson.

Prem per veure més contingut per a tu