La ciutadana canadenca Christine Archibald és una de les set persones que van morir en l'atac terrorista perpetrat a la nit de dissabte a Londres, segons ha confirmat la família de la víctima.

La família Archibald va emetre un comunicat a través del Govern canadenc en què va lamentar la mort de la jove que s'havia traslladat a Londres per viure amb el seu promès.

"Vam plorar la pèrdua de la nostra preciosa filla i germana. Tenia espai en el seu cor per a tots i creia fermament que cada persona ha de ser valorada i respectada. Així ho va demostrar treballant en un refugi per a persones sense sostre fins que es va traslladar a Europa per estar amb el seu promès ", ha declarat la família.

"Si us plau, honorin Christine fent de la seva comunitat un lloc millor. Siguin voluntaris o donin un refugi a persones sense sostre", va acabar assenyalant la família.

Hores abans, el primer ministre canadenc, Justin Trudeau, ha informat que un ciutadà canadenc havia mort a "l'atac sense sentit" que va patir la capital britànica i en què van morir un total de set persones mentre que desenes han resultat ferides per tres individus que van atropellar i van apunyalar indiscriminadament a transeünts a la nit de dissabte.

El germà de Tyler Ferguson, la parella de Christine, va relatar al mitjà canadenc CBC News que Tyler va veure com la furgoneta atropellava a la gent i també la seva nòvia. "Va intentar fer-li les maniobres de reanimació i després van arribar els serveis d'emergència, que van tractar de fer tot el possible per ella, però va morir als seus braços", va explicar la seva germana Cassie Ferguson.