Segueix-nos a les xarxes socials:

Mor la passatgera d’un turisme en una col·lisió frontal contra un conductor begut a l’N-II a Vilademuls

La víctima, que anava al seient del copilot, tenia 87 anys i era veïna de Celrà

Els Mossos detenen el conductor de l'altre cotxe per un homicidi per imprudència greu

Mor la passatgera d’un turisme en una col·lisió frontal contra un conductor begut a l’N-II a VilademulsMossos d'Esquadra

El Servei Català de Trànsit informa que dissabte al vespre es va registrar un sinistre viari a l’N-II al punt quilomètric 732,3 a Vilademuls. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 18:53 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal entre dos turismes i va morir la passatgera davantera d’un dels cotxes, M.G T, de 87 anys i veïna de Celrà. La conductora i un passatger posterior del mateix vehicle van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l’hospital Dr. Josep Trueta de Girona. 

El conductor i únic ocupant de l'altre vehicle implicat va resultar ferit menys greu i els Mossos d’Esquadra el van detenir per un homicidi per imprudència greu i per un delicte contra la seguretat viària, atès que va donar positiu penal en alcoholèmia amb una taxa de 1,23 mg/l.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van realitzar tasques d’excarceració, i tres ambulàncies i l’equip de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Prem per veure més contingut per a tu