Segueix-nos a les xarxes socials:

Terra Endins transporta Girona al mar Mediterrani

Les havaneres omplen, com cada any, les escales de la Catedral el dia de Sant Narcís

Terra Endins transporta Girona al mar Mediterranimarc martí

Si un tanca els ulls, s'imagina un mar Mediterrani transparent i les onades fent balancejar els petits vaixells arran de costa. De fons sona el Grup Terra Endins. La realitat et retorna a les escales de la Catedral de Girona, a les havaneres del dia de Sant Narcís de les Fires. El públic es va gronxant cançó rere cançó i acompanya amb dèbils aplaudiments -per no trencar les veus del quintet- alguns dels temes de la formació.

Puntualment, a un quart de vuit del vespre Terra Endins inicia el seu concert amb la cançó que sempre serveix com a carta de presentació Grup Terra Endins per, a continuació, seguir amb Mariner de terra endins i amb Parte vieja donostiarra . Tot seguit va ser el torn de dues obres d'Ortega Monasterio: Tornaré i la Rosa del Port, que va transportar els presents a les estiuenques festes del Carme. El públic, com cada any, va esgotar els espais de les escales de la Catedral i molts dels assistents van seguir les cançons, a peu dret, des dels laterals o asseguts a l'entorn de l'escenari, presidit per una pancarta amb el nom del grup i un llaç groc.

La següent va ser la sardana que van mostrar el mes de juny al Palau de la Música Catalana: Cançó d'amor i de guerra, del compositor valencià Rafael Martínez Valls. I així, una rere l'altra, cançó, havaneres i sardanes del seu ampli repertori com ara Excelsior, la primera havanera del baríton Joan Vila.

Novament, es podien fer aportacions a l'associació Duchenne- Somriures Valents.

Prem per veure més contingut per a tu