Segueix-nos a les xarxes socials:

Ciutadans reclama incrementar el suport als vigilants de seguretat de la Renfe de Girona

Jean Castel apunta que "s'estan produint nombroses situacions que posen en perill la seguretat dels veïns"

Ciutadans reclama incrementar el suport als vigilants de seguretat de la Renfe de GironaCiutadans

El diputat de Ciutadans (Cs) per Girona Jean Castel ha presentat una proposta de resolució parlamentària en la qual reclama "incrementar de manera urgent i de forma fixa" un dispositiu de suport als vigilants de seguretat de la estació de Renfe de Girona que estan patint un augment considerable d'agressions i fets delictius.

Castel ha reconegut que els veïns dels barris propers, Santa Eugènia, Sant Narcís i la franja frontal de la carretera de Barcelona, "són els qui més estan percebent aquest problema d'inseguretat" i ha indicat que en els darrers mesos "s'estan produint de manera reiterada baralles i agressions que posen en perill la seguretat dels viatgers, els veïns dels voltants i dels vigilants diàriament".

El diputat taronja ha aprofitat per a denunciar de nou la "falta endèmica" de dispositius policials que pateix Catalunya i que dificulta la persecució d'activitats delictives "com les que s'estan produint a l'estació de Girona".

A la zona hi ha hagut bastants robatoris i aquesta setmana una agressió d'un grup de viatgers sense tiquet als vigilants a l'andana de l'estació.

Prem per veure més contingut per a tu