El diputat de Ciutadans (Cs) per Girona Jean Castel ha presentat una proposta de resolució parlamentària en la qual reclama "incrementar de manera urgent i de forma fixa" un dispositiu de suport als vigilants de seguretat de la estació de Renfe de Girona que estan patint un augment considerable d'agressions i fets delictius.

Castel ha reconegut que els veïns dels barris propers, Santa Eugènia, Sant Narcís i la franja frontal de la carretera de Barcelona, "són els qui més estan percebent aquest problema d'inseguretat" i ha indicat que en els darrers mesos "s'estan produint de manera reiterada baralles i agressions que posen en perill la seguretat dels viatgers, els veïns dels voltants i dels vigilants diàriament".

El diputat taronja ha aprofitat per a denunciar de nou la "falta endèmica" de dispositius policials que pateix Catalunya i que dificulta la persecució d'activitats delictives "com les que s'estan produint a l'estació de Girona".

A la zona hi ha hagut bastants robatoris i aquesta setmana una agressió d'un grup de viatgers sense tiquet als vigilants a l'andana de l'estació.