Els dos homes que aquest divendres van segrestar una veïna de Girona al seu garatge són delinqüents comuns. Es tracta de dos delinqüents coneguts per la policia i que tenien com a objectiu, segons les investigacions, aconseguir diners i un cotxe per després fugir. Serien veïns de Girona i Salt, de nacionalitat espanyola i, a més, compten amb antecedents policials, sobretot per la seva addicció a les drogues.

El succés va acabar amb la dona agredida perquè es va resistir quan la van amenaçar amb robar-li el cotxe a quarts de vuit del matí. Va patir fractures al nas i vertebres. Ahir ja va ser donada d'alta del centre hospitalari.

La Guàrdia Urbana de Barcelona va poder frustrar el que podria haver acabat pitjor, ja que va aturar el vehicle a la ciutat quan el vehicle va fer una infracció de trànsit. I, en veure l'actitud sospitosa, va fer baixar els dos ocupants i llavors, en veure que els donaven explicacions incoherents, van escorcollar el cotxe i van descobrir a darrere la dona estirada i amagada.

Durant el trajecte, a darrere hi va haver l'altre segrestador i va estar amenaçant la dona. La van obligar a estirar-se al seient del darrere i la van tapar. Inicialment, segons fonts properes al cas, es van dirigir a Palamós i, posteriorment, a Barcelona.

Les diligències del cas es troben a mans de la Guàrdia Urbana de Barcelona i els dos detinguts estan acusats, d'entrada, de detenció il·legal, lesions, robatori de vehicle i una infracció de trànsit. En les properes hores passaran a disposició judicial davant del jutge de guàrdia.