El republicà Martí Terés, veí de la Devesa i especialista en societat de la informació, serà el número quatre de la candidatura d'ERC-MES a Girona, sumant-se així a Maria Mercè Roca, Ricard Calvo i Pere Albertí, que ocuparan els tres primers llocs. El cinquè lloc serà per a la independent Marta Morera, veïna de la plaça Sant Pere i dedicada al món de les biblioteques i la gestió del coneixement.

El número 6 de la candidatura serà per a Roser Maeso, de Moviment d'Esquerres, nascuda a Vic però que viu a Girona des de fa 35 anys. Tot i que és economista i executiva del sector públic, actualment dirigeix l'Oficina de serveis a l'empresa de la UdG i té al seu càrrec la Promoció de l'Ocupació.

El setè lloc és per al representant de les JERC, Àdam Bertran, de 27 anys i veí de l'Eixample. Bertran és professor associat a la UdG i director de dues llars d'infants.

La vuitena posició l'ocupa l'exregidor Miquel Poch, arquitecte i veí de Montjuïc. Poch comparteix despatx d'arquitectura i desenvolupa projectes d'edificació i urbanisme. La següent a la llista és Ia Jaumà, com a independent. Jaumà és veïna de Vista Alegre i des de l'any 1989 exerceix com a metgessa de família a la salut pública. El desè lloc és per a Francesc Brunés, del Moviment d'Esquerres. Nascut a Mollet del Vallès, viu a les comarques gironines des de fa més de 28 anys. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i actualment exerceix com a professor a l'institut de Santa Eugènia.

L'onzè lloc, d'altra banda, és per a Salva Romero, d'ERC i veí de Sant Narcís. Nascut al Prat de Llobregat l'any 1986, és llicenciat en Ciències Ambientals i dinamitzador de Mifas, graller i professor de danses tradicionals. La candidatura la tanca l'eurodiputat Josep Maria Terricabras.