Càritas està preparant la quarta edició de l'espectacle de dansa Càritas Dansem, una actuació que ofereixen diversos grups de dansa d'estils i edats diferents que comparteixen una mateixa intenció: col·laborar amb Càritas. Per això, els ingressos de les entrades es destinaran íntegrament a l'entitat.

La primera sessió tindrà lloc al Teatre de Salt aquest dissabte, 9 de febrer, a partir de les nou del vespre. El mateix espectacle es podrà veure el diumenge dia 17 al Teatre Municipal de Girona. El preu de l'entrada són vuit euros, i serà gratuït per als menors de cinc anys.

La quarta edició de l'espectacle, que en els últims anys ha aconseguit fidelitzar un nombrós públic, comptarà amb espectacles d'estils molt diferents, com ara ballet, tango, ball de saló, dansa oriental, hip hop, fusió tribal, funky, flamenc, jazz i dansa contemporània, entre altres.

Aquest espectacle solidari es pot tirar endavant gràcies a escoles i companyies de dansa de Girona i Salt que accepten participar-hi, així com les empreses patrocinadores i les administracions que cedeixen els teatres. Enguany, els grups que hi participaran són de les escoles Cont-Class, Avança, Estudi Ghazal, Pas Bàsic, Nou Espiral de Salt, Dance Project i Betty Sánchez, mentre que els organitzadors també anuncien alguna "actuació especial".