L'Ajuntament de Girona a través de Girona+neta, empresa municipal destinada a la gestió del servei de recollida de residus i de neteja pública, ha reforçat la neteja viària, des del 15 de novembre, en l'horari de tardes que complementa els quatre equips habituals de matins. La mesura es pren coincidint amb l'època de la caiguda de fulles. Aquest reforç es farà fins a finals d'any.

Aquest servei consisteix en un equip fix d'un conductor i dos operaris de dilluns a divendres i dissabtes alterns, i un altre equip (també d'un conductor i dos operaris) que està a disposició del servei en funció de les necessitats i la meteorologia.

El passat dilluns 19 de novembre, a causa de la intensa caiguda de fulles provocada per les pluges de diumenge es va afegir un tercer equip (d'un conductor i un operari) a aquest dispositiu especial. Cal assenyalar que cada equip de treball recull entre nou i deu metres cúbics al dia de fulles i que en els carrers de la ciutat de Girona hi ha uns 18.000 arbres. Ahir mateix, es van recollir un total de 60 metres cúbics de fulles. Com sempre, la bústia d'avisos de l'Ajuntament és a disposició dels ciutadans per tal que facin arribar els seus suggeriments i les seves demandes de servei.