Segueix-nos a les xarxes socials:

Comença a aplicar-se l'ordenança que regula els locals d'oci nocturn

L'Ordenança Municipal que regula les activitats d'oci nocturn de Girona va entrar en vigor ahir. Amb l'aplicació d'aquesta ordenança, que regula les condicions d'instal·lació, funcionament i intervenció de determinats establiments públics dedicats a la restauració, espectacles i activitats recreatives obliga els responsables de les activitats a impedir que els clients surtin al carrer amb begudes, tret que sigui per ser consumides a la terrassa. També obliga a vetllar perquè la seva activitat i la conducta dels usuaris no produeixin molèsties al veïnat, com ara prevenir aglomeracions.

Per part dels establiments, l'ordenança també destaca l'adopció de les mesures adients per evitar l'embrutiment, netejar i mantenir neta diàriament la part de la via pública, els seus elements estructurals i portals d'edificis contigus que s'hagin vist afectats, directament o indirectament pel desenvolupament de la seva activitat. L'ordenança també tipifica que cal retirar els materials residuals a una distància de fins a 15 metres des de qualsevol dels accessos públics a l'establiment abans de les vuit del matí. L'ordenança també regula les característiques i condicions específiques de les diferents tipologies d'establiments, així com el nivell sonor màxim.

L'àrea de Promoció i Ocupació ha organitzat una seguit de reunions amb els titulars del establiments d'oci, per informar-los.

Prem per veure més contingut per a tu