Un grup de persones que buscava un veí de Sarrià de Ter, Baltasar Rodríguez, desaparegut fa més d'un mes va trobar un cadàver, aquest dissabte passat, en un bosc proper al camí del castell de Sant Miquel, al terme municipal de Girona, no massa llluny d'on passa per sota de la variant de Sant Daniel. El grup estava format per familiars de Rodríguez i en trobar les restes humanes van avisar els Mossos d'Esquadra. El cadàver estava fragmentat, possiblement per l'acció d'algun animal, i correspondria a un home, ja que la roba interior que portava era masculina. El cadàver correspondria a una persona força més jove que la del veí de Sarrià, de 74 anys.

Actualment, les restes són al dipòsit de l'Insitut de Medicina Legal on els forenses hauran de fer les anàlisis per tal d'intentar identificar a qui corresponen els ossos i les causes de la mort. Molt a prop de les restes s'hi va trobar una motocicleta sense matrícula que no tindria res a veure amb el cadàver i que respondria a un vehicle robat.

També queda per identificar el cadàver embolcallat en una manta que es va trobar a la carretera entre ?Tossa i Llagostera i que correspondria a una persona morta fa molts anys. Fa poc també s'han trobat tres ?cadàvers més en boscos de Lloret. Dos corresponien a una parella de familiars que s'havia escapat de casa i el tercer, a un jove francès.