Quines seran les accions més immediates de promoció?

Aviat presentarem "Girona Ciutat 10". On implicarem tota la ciutat, a principis de gener, a preus gratuïts o rebaixats als hotels, als restaurants, als autobusos, als museus, als taxis, als comerços... Aviat donarem més informació.

I a banda d'això?

Ens esforçarem per ensenyar la ciutat. Es farà el congrés nacional a Girona d'empreses que organitzen congressos, al maig vindran els treballadors de totes les oficines de turisme de Catalunya, anirem a moltes fires, al Fòrum Gastronòmic de Santiago, organitzarem la Setmana de Cuina de Tardor... I amb l'Ajuntament intentem constituir un Patronat on volem englobar tots els actors implicats en el turisme.

Com són les relacions ara amb l'Ajuntament?

Les relacions han canviat com de la nit al dia. Abans no aconseguiem res i ara col·laborem amb tot. Ens veiem setmanalment.

I què fallava abans?

Tenien una manera de pensar molt diferent. No creien que Girona fos una ciutat turística. Ara sí i hi aboquen recursos. I en època de crisi som un sector que podem crear ocupació.

Com valora les crítiques del candidat opositor?

No l'he entès. Però no s'han fet canvis als estatus a la meva "mida" si no a les de l'Associació, on durant vint anys mai es presentava ningú per presidir-la.

És aviat per dir que seran els seus últims quatre anys?

En veure que la feina dels darrers mesos donava fruits hem considerat tornar-nos a presentar. És aviat però espero que sí.