L'Ajuntament de Girona va haver de suspendre tots els actes a l'aire lliure que s'havien de fer ahir a la tarda. De fet, el mal temps està jugant una mala passada a les Fires de Girona. La pluja està perjudicant notablements les atraccions que hi ha situades a la Devesa i les diferents parades artesanals que estan situades en diferents punts del Barri Vell, el Mercadal i l'entron de la Devesa.

Entre els actes previstos per ahir hi havia la Bateria de Girona, on una seixantena de percussionistes dediferents entitats havien de recórrer el Barri Vell al ritme dels seus instruments. També es va haver de suspendre l'espectacle de la companyia Estampades, que s'havia de fer a mitja tarda a la plaça Sant Feliu. Aquesta activitat ja es va suspendre el primer dia de Fires ja que era l'espectacle previst després del pregó de Martí Anglada a la plaça del Vi. L'aigua caiguda hores abans va impedir aquell primer intent.

Trobada d'animadors

En cas que avui plogui, els espectacles d'animació infantil previstos a la plaça Assumpció de Sant Narcís es faran al centre cívic. Més difícil seria la solució per als gegants i per al castell de focs.