Un any més, Diari de Girona està present a la fira de mostres amb un estand des d'on l'equip de l'edició digital realitza les tasques d'actualització de notícies i detalla els principals esdeveniments de les fires (els dies 28 i 31 d'octubre). A banda de realitzar els xats en directe on els internautes poden preguntar a personatges rellevants de la ciutat, (Ahir va ser el torn de l'alcalde Carles Puigdemont, la familia Raluy, Sara Pujolràs i els PulpoPop) ahir van organitzar un concert emès per Televisió de Girona amb el duet gironí PulpoPop. També han preparat un especial de Fires de Girona 2011 amb informació, horaris, mapes, i qüestionaris amb els protagonistes de diferents associacions de Girona com Orella Activa, Diables de l'Onyar, la Fal·lera, Bateria Girona, Fires Populars, membres del jurat del concurs intro...

A més, els lectors i ciutadans gironins trobaran en l'estand tota la informació del Diari.

Degut a l'allau de preguntes Carles Puigdemont no va poder respondre a tots els ciutadans, però va comunicar a l'equip de diaridegirona.cat que faria arribar les respostes pendents via mail.

Els PulpoPop, en directe

Coincidint amb el xat amb PulpoPop, DiarideGirona.cat va organitzar un concert acústic a la Fira de Mostres. El duet psicodèlic acaba de publicar nou disc anomenat «Cuit!». Ja han presentat les noves cançons a la Sala Tourmix i a La Mirona, i ara tocar presentar per la resta del territori. De moment ahir van avançar-nos alguns temes.