La biblioteca Salvador Allende tanca dimarts per inicar el seu trasllat a La Marfà, on disposarà de més espai i de millor equipament. Dilluns al vespre, l'Ajuntament ha organitzat un acte de comiat. La inau?guració de la nova biblioteca està prevista cap a mitjans de desembre, molt probablement el dia 15 o el 16.

El nou equipament a la Marfà permetrà seguir oferint els serveis de sempre però també permetrà oferir-ne de nous, com ara una sala d'estudi, dues sales per poder realitzar treballs en grup, préstec de portàtils i d'"ereaders", més accessos a internet, wifi, millora dels serveis digitals, sala infantil aïllada de la sala d'adults, servei d'informació juvenil, fons especialitzat temes d'interès pel barri (música moderna, horticultura, escacs i novel·la d'intriga).

La biblioteca està oberta des de l'11 de setembre de 1998, i ha ofert serveis per a promoure la lectura, ?facilitar l'accés a la informació i el coneixement i afavorir també l'aprenentatge al llarg de la vida. El ?préstec de llibres, de pel·lícules, de CD i revistes, el servei d'Internet, les activitats per a infants i adults, els clubs de lectura, etc. han estat alguns d'aquests serveis oferts.

Per poder fer el trasllat amb ?antelació , la biblioteca no estarà oberta al públic a partir del dia 8, tot i que atendrà tothom per telèfon i per correu electrònic. Els retorns de llibres es podran fer fins a finals de novembre a la bústia de la vella ?biblioteca i a partir d'inicis de ?desembre a la de la nova, al carrer de Baix.