La Policia Municipal de Girona va detenir Jose Manuel F.S, de 18 anys; Cristian F.G, de 19, i Juan Maria P.M, de 20, tots tres veïns de Girona, com a presumptes autors d'un delicte de furt.

La policia va tenir coneixement que durant la nit del 7 de maig tres nois van entrar a una obra, van desmuntar el cablejat d'una grua i l'haurien deixat en un racó amb la intenció de tornar a recollir-lo. Els tres nois han estat imputats com a presumptes autors d'un delicte de furt pels danys ocasionats, valorats en 1.791 euros. ?Segons la policia, dels fils elèctrics un cop manipulats se n'extreu coure per vendre a pes. La policia no descarta més detencions.

Una patrulla es va adreçar al lloc dels fets i va iniciar una recerca per la zona, que no va tenir èxit, per tal de localitzar els joves. Finalment els agents van poder identificar els sospitosos i els van localitzar.

Alertats per aquests fets, els agents de la secció d'investigació i seguretat van recollir dades que apuntaven que els autors podrien ser tres joves veïns de la ciutat de Girona.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents finalment van poder identificar clarament els sospitosos, als quals van localitzar i citar per imputar-los com a autors d'un delicte de furt.