J.B.M., Girona.

Una dona va ser víctima d'un intent de violació el passat dimecres a plena llum del dia a dins d'un edifici del carrer del Carme. L'home hauria entrat a l'interior del bloc amb actitud amenaçadora i amb intencions d'agredir-la sexualment. La víctima en veure's sorpresa per la presència de l'home va començar a cridar demanat auxili. Uns crits d'alerta que haurien fet que el seu suposat agressor desistís del seu intent i fugís corrent del lloc dels fets. Alhora, els mateixos veïns, en sentir els crits d'alerta van avisar els Mossos d'Esquadra.

El suposat intent d'agressió es va produir al voltant de les dotze del migdia del passat dimecres. En el moment de la suposada agressió, la víctima es trobava a l'entrada del número 18 del carrer del Carme. Segons testimonis dels fets, presumptament l'agressor hauria amenaçat la dona i hauria aconseguit tenir-la retinguda dins l'habitacle dels estris de la neteja.

L'agressor, després de desistir en el seu intent d'excedir-se amb la víctima, va abandonar corrent el bloc de pisos.

Els veïns, alertats pels crits, van aproximar-se fins on es trobava la dona. Segons van explicar alguns dels testimonis, la víctima es trobava dins de la cambra de la neteja de l'edifici i molt alterada quan van arribar per ajudar-la. Ràpidament, es va donar avís als Mossos d'Esquadra que mantenen oberta la investigació per tractar d'atrapar l'agressor.

L'ajuda veïnal també va ser clau per calmar la dona, que es trobava visiblement afectada després de l'episodi. La dona va necessitar atenció mèdica. D'aquesta manera la van traslladar a l'hospital Josep Trueta, on va ser atesa després del fatídic episodi viscut.

Posteriorment va presentar la corresponent denúncia als Mossos d'Esquadra, a partir de la qual han obert una investigació.