En el marc de les Fires i Festes de la Santa Creu, l'Ajuntament de Figueres ha inaugurat aquest matí la placa commemorativa a la feina feta pel personal dels sectors considerats "essencials" durant la pandèmia. Representants del sector sanitari, d'ambulàncies, de la Creu Roja, de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra han assistit a l'acte fet aquest matí de divendres davant de l'Hospital de Figueres. "Hem volgut emmarcar-ho en les activitats de la Santa Creu per donar-li la rellevància i el significat que es mereix", ha assegurat l'alcaldessa de la ciutat, Agnès Lladó.

L'alcaldessa ha recordat en el seu discurs l'"any duríssim" que hem patit amb la Covid-19 i la feina feta per tots aquests professionals "més que essencials" que han donat resposta a les necessitats de la població en aquest temps. "És un reconeixement també per altres col·lectius com el personal de neteja, els serveis socials i els treballadors de botigues d'alimentació i en definitiva tota la ciutadania, crec que tots hem estat a l'alçada", ha volgut remarcar Lladó.

Figueres homenatja el personal essencial per la feina durant la pandèmia

Figueres homenatja el personal essencial per la feina durant la pandèmia

"De la pandèmia - ha continuat l'alcaldessa - haurem tret almenys una lliçó, una solidaritat i una unitat que també s'ha vist reflectida en aquest reconeixement que fem avui, tots els grups polítics i la Comissió del Nomenclàtor, de forma unànime, hem estat d'acord en fer aquest homenatge, senzill i sense massificacions".