Segueix-nos a les xarxes socials:

Cuina 22 lliura tres premis de cent euros del sorteig de Nadal

Rosa Manzano, Mayra Hors i Sara Ortega són les afortunades que ja han recollit el premi a la botiga

Cuina 22 lliura tres premis de cent euros del sorteig de Nadal

Aquestes passades festes de Nadal, Cuina 22 ha organitzat tres sortejos de 100 euros cadascun. Les guanyadores del sorteig són: Rosa Manzano, amb el número 259; Mayra Hors, amb el número 202; i Sara Ortega, amb el número 116.

La mecànica del sorteig ha estat molt senzilla. Per participar-hi, només calia fer una comanda prèvia sense límit d'import, que generarava un número, i aquest era amb el qual es participava en el sorteig. L'endemà de Reis es va publicar a les xarxes socials els noms dels guanyadors.

Cuina 22, botiga de menjar per emportar amb degustació a la botiga i servei de càtering, de Vilafant, ofereix un ampli assortit de plats per endur amb l'essència de la cuina de l'àvia. La seva cuina es basa amb productes de temporada i de proximitat.

Ofereixen servei de càtering per a esdeveniments informals, per a empreses, actes socials, presentacions, inauguracions, coffee-break, lunch, casals escolars, cases rurals, restaurants, entre altres. Elaboren pressupostos a mida depenent de les necessitats de cadascú.

Cuina 22

  • Adreça: Ctra. Besalú-Roses, 22, Vilafant
  • Telèfon: 972 506 202
  • Web: www.cuina22.com
Prem per veure més contingut per a tu