Segueix-nos a les xarxes socials:

Avinyonet de Puigventós

Amin Sheikh parla de la seva vida als carrers de Bombai

A Avinyonet explicarà el projecte de la cafeteria-biblioteca oberta per ajudar a nens sense llar

Amin Sheikh parla de la seva vida als carrers de BombaiROGER LLEIXÀ

Amin Sheikh tenia només 5 anys quan va fugir de casa, on els pares el maltractaven, per viure als carrers de Bombai. Va poder sortir-se´n gràcies als responsables d´un orfenat, Snehasada, conduït per jesuïtes, i altres persones que li van oferir estimació. Ja d´adult, va decidir impulsar un projecte de cafeteria-biblioteca a Bombai per ajudar els nens que viuen als carrers. Per finançar aquest somni, que des de fa mesos s´ha fet realitat, va escriure tota la seva història en un llibre 'Bombay Mumbai. La vida és la vida. Sóc gràcies a tu', que presenta justament aquest diumenge a la biblioteca d´Avinyonet de Puigventós, a 2/4 d´1 del migdia, amb motiu de la festa de Pasqua.

Durant la presentació, Amin Sheikh explicarà les seves vivències i com va salvar-se de la terrible realitat dels carrers gràcies a l´amor. "Totes les persones som iguals", diu sempre. Cal afegir que els diners que Sheikh recull amb la venda del llibre, del qual hi ha edició en català, castellà i anglès, reverteixen per seguir finançant el projecte que també disposa d´un grup de teamer a les xarxes socials.

Una rosa original pels assistents

Per completar aquest acte de solidaritat, els voluntaris de la biblioteca han elaborat unes roses originals amb les quals obsequiaran els assistents.

Prem per veure més contingut per a tu