Segueix-nos a les xarxes socials:

La temporada 2017 de 'Vacances en família' ja té obertes les inscripcions

Permet gaudir d'unes vacances a preus avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials

La temporada 2017 de 'Vacances en família' ja té obertes les inscripcionsGENCAT

Un any més el programa 'Vacances en família' inicia la temporada 2017 amb la primera convocatòria, oferint torns d'estada des del mes de març fins a finals del mes d'agost.

El període de preinscripcions ha està obert i hi ha temps per a formalitzar sol·licituds fins al dia 6 de febrer a les 12.00 h del migdia.

Les famílies interessades podreu optar a una estada de 'Vacances en família' en els caps de setmana des del mes de març fins al mes de juny, a estades d'estiu de 3 i 7 nits als mesos de juliol i agost i com és habitual, el programa també ofereix estades per als ponts principals de l'any: la Setmana Santa (repartida en 2 torns d’estada), el pont de l'1 de maig i el pont del 5 de juny.

En cas que preferiu gaudir d'una estada entre els mesos de setembre i febrer de 2018, des del 22 de maig al 12 de juny s'obrirà el període de preinscripcions per a la segona convocatòria, que ofereix estades durant tots els caps de setmana, el pont de la Diada, el pont d'octubre i el pont de desembre.

Podeu consultar els terminis de preinscripció, sorteig i adjudicacionsaquí.

El programa facilita a les famílies residents a Catalunya amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d'alt interès turístic i cultural. També s'incideix en compartir i aprendre a compartir les activitats de lleure.

Per això s'han programat activitats i espectacles (titelles, màgia, pallassos, ioga en família, activitats de descoberta de l’entorn i la natura, cants, balls i tallers de manualitats, entre d'altres) en els torns de més de dues nits.

Prem per veure més contingut per a tu