Segueix-nos a les xarxes socials:

Aconsegueix uns llavis mates perfectes amb aquests consells

T'atreveixes a pujar el to de la teva boca?

Aconsegueix uns llavis mates perfectes amb aquests consellsBellezaactiva

Els llavis es porten mat. T'ho vam avançar al post "Descobreix tots els trucs del maquillatge de tardor", i ara t'ho expliquem en detall, amb tutorials en vídeo de com aplicar-los, quins colors escollir i com realitzar els efectes degradats que tant agraden a les més joves. T'atreveixes a pujar el to de la teva boca?

Es porten els colors vi, pujats de to: Borgonya, bordeus, marsala. Bella Hadid, imatge de Dior, ens mostra en el primer tutorial en vídeo quins tons de les noves barres Rouge Dior són els proposats per aquesta temporada. A més, fixa't en com ho fa, perquè hi ha algunes regles bàsiques.

Els llavis han d'estar hidratats. Utilitza un bàlsam a la nit perquè es mantinguin sucosos i, si els notes secs, exfolia'ls suaument amb un raspall de dents de puntes suaus una vegada a la setmana.

Utilitza labials mat nutritius i cremosos. Que siguin mat no vol dir que la seva textura ha d'assecar els llavis, busca'ls amb actius hidratants

Delinia abans d'omplir. Ho veuràs en els tutorials de Lancôme i Givenchy que hi ha a continuació. Dibuixa els llavis i, d'aquesta manera, podràs donar-li una mica més de volum si són fins, dibuixant una mica per sobre de la línia del llavi, ja que les barres mat i les fosques fan visualment la boca més petita

Corregeix el contorn dels llavis abans de començar a aplicar color. Un toc de corrector que unifiqui el cutis en aquesta zona farà que els llavis facin ressaltar encara més

El mat uniforme no és l'única tendència d'aquesta tardor-hivern. L'efecte degradat que proposa Bella ens ho explica en detall i pas a pas amb un altre turorial en vídeo la maquilladora Lisa Elridge, per Lancôme.

En el tutorial de Givenchy, per la seva banda, podem veure clarament com delinear els llavis i omplir-los per a un efecte super glamurós.

Prem per veure més contingut per a tu