Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

La 26a edició del festival Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries ha rebut 45.000 visitants

L'organització destaca la "bona acollida" de públic del cicle de concerts de música medieval i els espectacles de carrer

Festival Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries

24

La 26a edició del festival Terra de Trobadors de Castelló d´Empúries ha rebut 45.000 visitants entre el 8 a l´11 de setembre, és a dir, unes 3.000 persones més que l´any passat. El certamen s´ha centrat enguany en homenatjar la figura de l´escriptor i filòsof Ramon Llull. L´organització ha destacat la "bona acollida" de públic que han tingut el cicle de concerts de música medieval ´Só de Lohn´ i els espectacles de carrer, dues de les novetats d´aquesta edició. L´espectacle inaugural a càrrec de Jordi Saval i la formació Hèsperion XXI va exhaurir entrades a la basílica de Santa Maria. D´altra banda, s´han consolidat activitats tradicionals com el torneig, el sopar i el mercat medieval. El certamen està considerat el més important de Catalunya en l´àmbit de la recreació històrica medieval.

El festival Terra de Trobadors ha apostat aquest any, més que mai, per la música medieval i els espectacles de gran format, com ara el concert ´Ramon Llull: temps de conquestes, de diàleg i desconhort´, dirigit pel compositor Jordi Savall, que va unir músiques de tradició cristiana, jueva i musulmana i textos de la vida de Llull narrats pels actors Jordi Boixaderas i Sílvia Bel.

Espectacles com 'la Taverna d´Enrico de Quico, el Cèlio i el Mut de Ferreries' també han seduït el públic que aquests dies ha trepitjat Castelló d'Empúries, que ha tornat a combinar les activitats de pagament i les gratuïtes. Enguany han tingut més pes que mai els espectacles de carrer, la qual cosa anima l'ajuntament d'aquest municipi altempordanès a seguir fent créixer el festival dedicat a rememorar el seu passat com a capital comtal.

Prem per veure més contingut per a tu