Segueix-nos a les xarxes socials:

Peralada

Primera edició de la Nit de l'Alzheimer al Castell de Peralada

Es celebrarà el 8 d'agost i coincidirà amb 30è aniversari del Festival de Peralada i la representació de l'òpera 'Turandot'

El dilluns 8 d'agost a partir de les 19.30 hores, al Castell de Peralada, la Fundació ACE-Barcelona Alzheimer Treatment & Research Center i la Fundació Castell de Peralada celebren la primera edició de la Nit de l’Alzheimer, una nova iniciativa solidària nascuda per esdevenir punt de trobada anual entre la societat i el món de la recerca per al tractament i la prevenció de la malaltia.

La recaptació de l'experiència solidària, i també gastronòmica i cultural, es destinarà a un nou projecte de millora del diagnòstic de la malaltia.

El Castell de Peralada acull aquesta primera edició, en la qual es conjugarà la finalitat benèfica amb l’experiència gastronòmica i musical, emmarcada en el 30 Aniversari del Festival de Música, i la representació de l’òpera Turandot, dirigida per Mario Gas. Després de l’actuació, els participants podran accedir a un meet&greet amb l’elenc de l’òpera.

Durant la vetllada, conduïda pel periodista Josep Puigbó, es presentarà la campanya Regala Memòria de la Fundació ACE per recaptar fons.

Prem per veure més contingut per a tu