Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Últimes hores per anar al tast de vins de la DO Empordà al Puigmal

És un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos

Últimes hores per anar al tast de vins de la DO Empordà al PuigmalDO EMPORDÀ

Diumenge 31 de juliol es fa el 7è tast de vins al cim del Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada. Hi participen cellers de la DO Empordà amb un objectiu comú: situar els vins de la DO Empordà al sostre de Girona. Un gest simbòlic que vol posar de manifest l'esforç dels productors empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de situar-los el més amunt possible.

Una tretzena de cellers empordanesos participen en aquesta setena edició són: AV Bodeguers, Arché Pagès, Can Sais, Cooperatiu d'Espolla, Gerisena, Martí Fabra, Masetplana, Espelt Viticultrs, Gelamà, Oliveda, Mas Llunes, Vinyes d'Olivardots i Vinyes dels Aspres.

Inscripcions i preus?

Es poden gestionar a través del web de la DO Empordà, omplint el formulari que hi trobareu. El preu de l'activitat és de 7 euros per a les persones que no tinguin assegurança de muntanya. Els que disposen d'assegurança només han d'abonar 5 euros. En cas de mal temps, l'activitat s'ajornarà fins al diumenge 7 d'agost (s'avisarà els inscrits).

Horaris ?

Després de les inscripcions, la jornada s'iniciarà a les nou del matí amb la sortida des del Coll de Fontalba. Cap a les dotze, hi ha prevista l'arribada al cim on es realitzarà la inauguració del tast de vins. Durant la baixada, a mig recorregut, s'oferirà un avituallament de vins dolços dels cellers participants i fruits secs a càrrec de Fruits Secs Tulsà.

Recomanacions

Cal tenir una preparació física mínima, ja l'activitat inclou una tres hores d'ascens i dues de descens. Cal dur roba, calçat i mitjons adequats. Així mateix cal portar menjar de ruta (esmorzar i dinar), bastons per caminar, folre polar, anorac o impermeable amb caputxa, barret o gorra amb visera, ulleres de sol, protecció solar i labial, cantimplora amb 1,5 litres d'aigua, farmaciola bàsica (iode, tiretes, pegats per a butllofes).

Prem per veure més contingut per a tu