Segueix-nos a les xarxes socials:

Vilafant

El Combo de l'Escola Municipal amenitza el lleure de Vilafant

El Centre preveu crear un segon Combo a partir d'octubre, una mena de planter per a alumnes que s'introdueixen en la música

El primer Combo de Música de l'Escola Municipal de Vilafant, creat ara fa un any, és una formació integrada per catorze alumnes de diferents edats, entre els 8 i els 14 anys, que es dedica a la formació i expressió de diferents estils de música moderna. El director de l'escola, Jordi Parrot, destaca la importància que té per als alumnes assajar i sortir a actuar, per reforçar el seu aprenentatge. Ja han realitzat diverses actuacions i la intenció és que estigui present en aquelles activitats del municipi que siguin susceptibles de ser acompanyades musicalment, destaca Parrot. El Combo està format per diferents instruments: viola, saxo, flauta travessera, dos pianos, un baix, una bateria, sis guitarres i per la veu d'una noia que fa de solista de la formació, dirigida per Joel Riu.

Motivar els alumnes

El fet de tractar-se d'una activitat motivadora per als alumnes, des de l'escola es vol obrir -un cop arranqui el curs escolar-, un segon combo, per als alumnes més jovenets o que s'hagin iniciat recentment en el món de la música: “Serà com una mena de planter” assenyala Parrot, satisfet de l'acollida que ha tingut la proposta.

Ara l'activitat del Combo de Música s'ha aturat: “Deixem descansar els alumnes”, que reprendran els assajos per poder iniciar la seva activitat a partir del mes d'octubre. L'escola de música de Vilafant compta amb una trajectòria de set anys i té ara més de cinquanta alumnes.

Prem per veure més contingut per a tu