Segueix-nos a les xarxes socials:

Polèmica a les aules

Critiquen un professor per comparar les glàndules amb "guarres i ràncies de discoteca"

Una vintena d'alumnes d'una acadèmia privada de Barcelona s'han queixat pel "masclisme" del docent en una lliçó de dermatologia

Un professor de Dermatologia d'una acadèmia privada de Barcelona que prepara als alumnes de Medicina per presentar-se a l'examen del MIR va comparar a classe el treball que realitzen determinades glàndules del cos amb les noies que van a les discoteques. Segons ell, les que van a 'lligar' són "guarres" i les que van a ballar són "ràncies". Un grup d'estudiants de sisè de Medicina inscrits a l'acadèmia CTO Medicina SL de Barcelona han denunciat els fets públicament a les xarxes socials i al centre.

El professor de Dermatologia és un metge resident de l'Hospital Clínic, tot i que exerceix de professor en aquesta escola que prepara els MIR de manera aliena a l'hospital. Segons alguns dels alumnes que van assistir a la classe del passat 10 de març, la comparació que va utilitzar el professor va ser "extremadament masclista i intolerable". Segons els alumnes, la intenció del professor era donar normes mnemotècniques als alumnes per aprendre conceptes sobre les glàndules, la psoriasi i el líquen.

Una vintena dels total de 60 alumnes van abandonar l'aula en considerar que les afirmacions del professor eren "inacceptables, degradants, humiliants i denigrants". Denuncien que malgrat haver expressat la seva "disconformitat i oposició" se les va titllar de massa sensibles i exagerades.

Alguns estudiants, però consideren que l'exposició del professor es va fer en to d'humor, i que la reacció dels denunciants ha estat massa irada i fora de lloc.

Prem per veure més contingut per a tu