Segueix-nos a les xarxes socials:

Fira de Girona

La Firarebaixa de Girona tanca amb 16.000 visitants

Un 80% dels assistents han fet alguna compra i la despesa mitjana se situa en els 95 euros

La Firarebaixa de Girona tanca amb 16.000 visitantsACN

La 24a edició de la Firarebaixa de Girona ha tancat portes aquest diumenge amb 16.000 visitants, un 70% d´ells procedents de Girona ciutat i la comarca del Gironès. Des de l´organització assenyalen que un 80% dels visitants han realitzat com a mínim una compra amb una despesa mitjana de 95 euros, 15 més que l´any 2014. La mostra va arrencar el passat dijous i durant quatre dies els visitants han pogut beneficar-se d´importants descomptes de fins al 70% en productes com moda per a home, dona, sabateria, mobiliari, parament de al llar, òptica, serveis d´assegurances, esports o joiera, entre d´altres. Gran part dels expositors, una part dels quals eren de l'Alt Empordà, han tancat amb bones xifres, seguint amb la tendència positiva dels últims anys, i han expressat la seva voluntat de tornar l´any vinent.

Un 82% dels establiments que han exposat els seus productes en aquesta edició del Firarebaixa ja hi havien participat en més d´una ocasió i la meitat d´ells fa més de deu anys que hi són presents. Enguany, la mostra s'ha avançat una setmana per coincidir amb la campanya 'Girona 10'.

De cara a l´any vinent, coincidint amb els 25 anys de la mostra, la direcció vol modernitzar-se, innovar i obrir la fira a nous sectors.

Prem per veure més contingut per a tu