Segueix-nos a les xarxes socials:

Medi Natural

El Parc de Cap de Creus programa un cicle de conferències gratuït

Les xerrades, relacionades amb aspectes del territori, es fan de gener a març a Llançà, Vilajuïga i Cadaqués

El Parc Natural de Cap de Creus ha organitzat, per a aquest hivern, unes xerrades obertes a tothom i gratuïtes relacionades amb diferents aspectes del territori. La primera de les conferències se celebra el 27 de gener, de 18.00 a 19.30 hores, a l'Oficina de Turisme de Llançà. En aquesta ocasió, el geògraf i climatòleg Carles Bayés parlarà sobre la climatologia empordanesa.

El cicle continua el 3 de febrer, al Celler Espelt (Mas Espelt, Vilajuïga), amb dues xerrades: el tècnic del Parc Natural de Cap de Creus Gerard Carrión pronunciarà la conferència 'Projectes i estratègies de conservació al Parc Natural de Cap de Creus', de les 17.00 a les 18.00 hores; i el també tècnic del mateix parc Xavier Vilabella parlarà sobre 'La producció agrícola, ramadera i forestal al Parc Natural de Cap de Creus', de les 18.00 a les 19.00 hores.

El 4 de març, la conferència programada és a dues veus, amb el tècnic Gerard Carrión i l'ornitòleg Ponç Feliu com a ponents. L'acte es farà al Teatre Art i Joia de Cadaqués, de les 19.00 a les 20.30 hores, i el tíol de la xerrada és 'Els ocellsde Cadaqués i presentació de l'anuari ornitològic del Parc Natural de Cap de Creus'.

Aquest cicle està contextualitzat dins el II Curs de guies que el parc natural desenvolupa.

Prem per veure més contingut per a tu