Segueix-nos a les xarxes socials:

70 afectats aquest dimecres

Continuen els treballs de reparació del telefèric de Montjuïc

Uns cartells informatius alerten els turistes que s'acosten fins a les instal·lacions que les cabines es troben fora de servei

Continuen els treballs de reparació del telefèric de MontjuïcACN

Els operaris continuen aquest dijous els treballs de reparació del telefèric de Montjuïc després que ahir una avaria mecànica obligués a interrompre el seu servei i els Bombers de Barcelona haguessin de rescatar la setantena de persones que en aquells moments ocupaven les 14 cabines de les instal·lacions en el tram entre Miramar i el Castell de Montjuïc. L'avaria es va produir a l'estació intermèdia per la fallada d'una de les rodes gegants. Aquest matí, alguns turistes que s'han apropat fins al Telefèric s'han trobat amb cartells informatius que informaven sobre la interrupció del servei a causa de l'avaria d'aquest dimecres.

TMB no ha establert una estimació per al restabliment del servei i només se sap que s'allargaran almenys dos dies. Els passatgers es van poder rescatar gràcies a un motor auxiliar de gasoil que va permetre remolcar lentament les cabines fins a la base del telefèric. L'avís de l'incident es va produir al voltant de dos quarts de cinc de la tarda i al cap d'una hora els bombers ja havien rescatat la setantena de persones atrapades.

Com a conseqüència de l'avaria, TMB ha reforçat paral·lelament la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) per facilitar els desplaçaments dins el parc.

Prem per veure més contingut per a tu