Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

L’Esplais encadena un any sencer sense perdre un partit

Els castellonins, líders ferms del grup 1, sumen 30 partits consecutius guanyant o empatant des de la fatídica derrota al camp del Fortià el març del 2023

L’Esplais encadena un any sencer sense perdre un partitEDUARD MARTÍ

Un any seguit sense perdre un partit. És la ratxa que duu l’Esplais, actual líder del grup 1 de Quarta Catalana. El darrer cop que van caure va ser el 25 de març del 2023, al camp del Fortià (1-0), i el dissabte passat a Garriguella (0-2) van celebrar la volta al sol. Des d’aquell desencís, que el va allunyar de l’ascens a Tercera, els castellonins han sortit imbatuts en els següents 30 partits de lliga (7 restants de la temporada 2022/23 i 23 d’aquesta 2023/24).

Abdoulie Jallow Cherno, entrenador de l’Esplais al costat d’Enric Ferrer, explica que «arribar a una ratxa com aquesta és complicat, has d’estar concentrat setmana a setmana. Fa dos anys que els rivals s’esforcen el doble per guanyar-nos i nosaltres hem de portar un ritme mé alt». Per a Cherno, la clau és «tenir un bon porter, una bona defensa i un vestidor unit». Els groc-i-negres són dels conjunts gironins menys golejats, amb Adrián García a sota els pals i resguardat per defenses com Joan Duñach, Oscar Arjona i Teo Tena.

Després de quedar-se a tres punts de l’ascens, la temporada passada, aquest cop l’Esplais no el vol deixar escapar: «Hem de pujar tant si com no, l’objectiu és guanyar la lliga i oblidar-nos del play-off». Els de Castelló mantenen un coixí de set punts respecte el Borrassà, que també va vèncer al camp del Vilafant (1-7).

Prem per veure més contingut per a tu