Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres obre la convocatòria per a la presentació de candidatures de la Nit de l'Esport

La gala tindrà lloc el 23 de febrer i les propostes per premiar a esportistes figuerencs es poden fer fins el 26 de gener

Figueres obre la convocatòria per a la presentació de candidatures de la Nit de l'EsportAJUNTAMENT DE FIGUERES

El divendres 23 de febrer tindrà lloc una nova edició de la Nit de l’Esport, un acte on l’Ajuntament de Figueres reconeix als esportistes figuerencs destacats o que formen part activa de les diferents entitats de la ciutat. La gala d’enguany introdueix novetats com la major concreció dels criteris per a la concessió de medalles als esportistes individuals i col·lectius. Es premia l’excel·lència i en aquells casos on les competicions les organitza la federació esportiva corresponent. A més a més, es crea la figura del jurat per valorar les propostes de guardons al mèrit esportiu i trajectòria esportiva. Aquest estarà format per periodistes i presidents dels clubs. 

Durant l'acte es distingiran els següents tipus d’èxits esportius:

  • Esportistes destacats d'esports individuals, que han obtingut èxits esportius en categories d’àmbit autonòmic, nacional o internacional de modalitats individuals. Es premiaran els següents mèrits: 

1r, 2n i 3r classificat en campionats de Catalunya de la seva modalitat esportiva; 1r, 2n i 3r classificat en campionats d’Espanya de la seva modalitat esportiva i 1r, 2n i 3r classificat en campionats internacionals o Jocs Olímpics de la seva modalitat esportiva.

Per considerar vàlida una candidatura caldrà demostrar, amb documentació de rigor, que l’esportista ha superat uns classificatoris provincials, autonòmics o nacionals previs, i que ha resultat guanyador en una disciplina i categoria amb una participació mínima de 3 atletes. El campionat haurà d’estar institucionalitzat i organitzat directament per la federació catalana, espanyola o internacional de la modalitat esportiva corresponent.

S’haurà d’acreditar l’èxit esportiu amb el certificat federatiu corresponent, a més d’omplir el full de recollida de dades on caldrà omplir el nom i cognoms de l’atleta, classificació, nom del campionat, categoria i lloc i data de celebració de la competició. 

  • Equips destacats d'esports col·lectius, que han obtingut èxits esportius en categories d’àmbit autonòmic, nacional, europeu o internacional de modalitats col·lectives. Es premiaran els següents mèrits: 

Campió del seu d’àmbit català, com a mínim. El campionat haurà d’estar institucionalitzat i organitzat directament per la Federació catalana, espanyola o internacional de la modalitat esportiva corresponent. Us adjuntem el full corresponent que heu d'omplir. 

  • Guardó al mèrit esportiu a aquella entitat que ha destacat per un determinat gest/mèrit i/o especialment per la seva dedicació a la vida de l’Esport Figuerenc. La presentació de candidatures es farà a través del registre d’entrada de l’Ajuntament de Figueres.
  • Guardó a la trajectòria esportiva a aquella persona de la vostra entitat que ha destacat o per la seva pràctica esportiva i/o especialment per la seva dedicació a la vida de l’esport figuerenc. 

Les candidatures es poden presentar fins el dia 26 de gener. Trobareu informació de com fer-ho clicant aquí.

Prem per veure més contingut per a tu