Segueix-nos a les xarxes socials:

Martina Fernández debuta amb el Barça i frega el gol contra el Granada

Per tercera temporada seguida la defensa d'Ordis té minuts al primer equip blaugrana

Martina Fernández debuta amb el Barça i frega el gol contra el GranadaFCB

La futbolista d’Ordis Martina Fernández Vilà ha debutat amb el primer equip del Barça, a primera divisió, aquest dissabte en el duel davant el Granada (6-1) disputat a l’Estadi Johan Cruyff. L’exjugadora del Borrassà i del Girona ha sortit directament a l’onze inicial, com a central dreta, jugant fins el minut 65. Fins i tot, ha estat a punt d’arrodonir l’estrena, ja que ha fregat el gol just abans de ser substituïda. Una rematada seva després d’una falta l’ha aturat la portera andalusa Sandra Estévez i el rebuig l’ha aprofitat Salma Paralluelo per col·locar el 3-0.

La defensa blaugrana ja s’havia estrenat amb el primer equip en les dues temporades anteriors i enguany ho ha tornat a fer, però molt més aviat. Martina, en plena dinàmica sota les ordres de Jonathan Giráldez i que alterna l’A amb el filial, de segona divisió, es troba en ple creixement i l’estiu passat es va proclamar, per segon any seguit, campiona d’Europa sub-19 amb la selecció espanyola.