Segueix-nos a les xarxes socials:

Fortià manté els circuits de 32 km de bici i 11 de córrer a la seva duatló en planer

La setena edició de la prova se celebra aquest diumenge 17 de setembre

Fortià manté els circuits de 32 km de bici i 11 de córrer a la seva duatló en planerEmporda.info

Aquest diumenge 17 de setembre (9.30 h) tindrà lloc la 7a edició de la Duatló Rural de Fortià, una prova que uneix pedalar i córrer en plena natura. Els participants gaudiran de 43 km de recorregut, dividits en 11 km de córrer i 32 km en bicicleta (pot ser de la modalitat de BTT o de gravel). 

La Duatló de Fortià s’ha convertit ja en un clàssic i s’hi pot participar sol o per parelles (íntegrament masculines, femenines o mixtes). Si es fa acompanyat, s’haurà de fer per relleus: un participant ha de completar l’apartat de córrer i l’altre el de pedalar.

La sortida i l’arribada serà des del parc situat al costat del camp de futbol municipal. El circuit està exempt de desnivell, però segons fonts de l’Ajuntament, «és una cursa que enganya i sovint els participants creuen que és fàcil. Però és tot el contrari, ja que hi ha diferents factors a tenir en compte, com la calor». La prova ha canviat de data: de juny a setembre per evitar, precisament, una major calor. Els participants podran gaudir «únicament de camins rurals, sense trams urbans, en pistes i senders, i en espais de l’entorn com els camps d’arròs, l’eugassada Senillosa i les closes de Castelló d’Empúries».

Entre 20 i 35 euros i, els guanyadors, en dues hores

El preu de les inscripcions és d'entre 20 i 35 euros i segueixen obertes. Fins aquest dissabte el preu és de 20 € individual i de 35 € per equip. Si es fa el mateix dia, la inscripció s’incrementa en 5 € en cada modalitat. De manera anticipada es poden fer a www.tictaccrono.com o a www.deskonecta.com. 

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria (BTT i gravel no compartiran el premi), esmorzar, avituallament, obsequis i sortejos per a tots els participants.

L’any passat els vencedors de la Duatló de Fortià van ser José Luis Cruz (BTT individual), Bernat Caballero (gravel individual) i l’equip Eva Montero i Beni Montero, que van completar el recorregut amb una mica més de dues hores.

Prem per veure més contingut per a tu