Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Centre de Ioga i escola de formació a Figueres

L’aprenentatge dura tres anys i se centra en el treball personal

Centre de Ioga i escola de formació a FigueresVíctor Subirós

El Centre de Ioga i Tècniques Psicocorporals és un dels centres històrics de Figueres. Està afiliat a la Federació Catalana de Ioga i és l’única escola col·laboradora de la província de Girona.

D’entre totes les activitats i classes que porten a terme cal destacar la seva formació de professors. El centre d’estudis Siddharta és una entitat reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat des del 2014.

La formació dels professors de ioga dura tres anys i quan finalitza els alumnes obtenen el diploma de la Federació Catalana de Ioga. Es pot començar en qualsevol moment de l’any i està enfocada en el que representaria el treball personal, tot i que quan acaben poden exercir de professors de ioga. Els grups són molt heterogenis i es fa un seguiment molt personalitzat amb dues tutories personals al mes. A més, al llarg de la formació es fan dos recessos a l’any en una casa de turisme rural que s’ofereix als alumnes del centre, però que també està obert a tot el públic.

Classes

Les classes del Centre de Ioga són molt àmplies i variades. S’enfoquen en la correcció de la postura, treballen i donen una atenció personalitzada i tenen molt en compte la respiració.

La meditació és un aspecte rellevant. El Centre de Ioga de Figueres ofereix un espai de meditació gratuït, setmanalment, i cursos i tallers de meditació. Les activitats són: ioga, pilates, creixement personal, cursos de respiració, psicoteràpia, cursos de coneixement personals, atmandance, ioga nidra, entre d’altres.

D’aquestes sessions també cal destacar la de ioga per a infants. Per promocionar aquesta última activitat, enguany, el Centre farà monogràfics perquè la gent sàpiga totes les possibilitats que ofereix el ioga als nens.

Les sessions duren una hora i quart, es fan al llarg de tota la setmana i l’horari varia depenent del dia, ja que s’adapten a les necessitats dels seus alumnes. Les classes es fan de matins i de tardes, les que comencen més aviat ho fan a dos quarts de vuit del matí i, les que comencen més tard, ho fan a dos quarts de nou del vespre.

Tot i que el calendari del centre s’enquadra en el curs escolar, durant l’estiu ha continuat oferint algunes activitats.

Centre de Ioga i Tècniques Psicocorporals

Prem per veure més contingut per a tu