Segueix-nos a les xarxes socials:

Agullana

L’Agullana dona un cop d’efecte en el lideratge

El Viladamat manté la persecució en el segon lloc i el Borrassà reacciona a Tercera Catalana amb un 2-3 en el camp del Verges

L’Agullana dona un cop d’efecte en el lideratgeJosep Ribas

El Viladamat continua segon provisional de Tercera Catalana, darrere el líder Bisbalenc, després de la victòria per la mínima davant l’Alt Empordà-Vilajuïga (1-0) amb un solitari gol de David Puig. Els de Botxi tenen dos partits pendents (a casa contra el Sant Pere Pescador, aquest dimecres a les 9 de la nit, i a Borrassà, el 6 d’abril) i depenen d’ells per superar els de la Bisbal, amb qui es trobaran el 5 de juny. Precisament, un dels duels ajornats dels viladamatencs és contra un Borrassà que ha reaccionat i s’escapa del descens.

Els de Narcís Barquero, que ja saben què és tombar el líder, acumulen quatre victòries seguides, la darrera de les quals amb èpica a Verges (2-3) amb dos gols en els últims minuts

El gran duel de Quarta Catalana del cap de setmana era l’Agullana-Esplais, els dos primers de la lliga. Els agullanencs van augmentar la distància en el lideratge gràcies a un gol de l’exjonquerenc Kenny Torres al minut 69 (1-0) i ara tenen sis punts de coixí respecte el Mont-ras B, nou segon classificat.