El Viladamat continua segon provisional de Tercera Catalana, darrere el líder Bisbalenc, després de la victòria per la mínima davant l’Alt Empordà-Vilajuïga (1-0) amb un solitari gol de David Puig. Els de Botxi tenen dos partits pendents (a casa contra el Sant Pere Pescador, aquest dimecres a les 9 de la nit, i a Borrassà, el 6 d’abril) i depenen d’ells per superar els de la Bisbal, amb qui es trobaran el 5 de juny. Precisament, un dels duels ajornats dels viladamatencs és contra un Borrassà que ha reaccionat i s’escapa del descens.

Els de Narcís Barquero, que ja saben què és tombar el líder, acumulen quatre victòries seguides, la darrera de les quals amb èpica a Verges (2-3) amb dos gols en els últims minuts

El gran duel de Quarta Catalana del cap de setmana era l’Agullana-Esplais, els dos primers de la lliga. Els agullanencs van augmentar la distància en el lideratge gràcies a un gol de l’exjonquerenc Kenny Torres al minut 69 (1-0) i ara tenen sis punts de coixí respecte el Mont-ras B, nou segon classificat.