Segueix-nos a les xarxes socials:

Afectacions en diversos municipis de la comarca per la Volta Ciclista de Catalunya

L'Escala, Bàscara, Terrades, Sant Climent Sescebes, Port de la Selva i Llançà són els pobles que es veuran condicionats per la cursa

Afectacions en diversos municipis de la comarca per la Volta Ciclista de CatalunyaLA VOLTA DE CATALUNYA

La Volta Ciclista de Catalunya, que enguany se celebra del 21 al 27 de març, passarà per diversos municipis de l'Alt Empordà, fet que condicionarà el trànsit. A la comarca, la principal cursa ciclista disputada a Catalunya arribarà concretament dimarts 22 de març. L'Escala, Bàscara, Terrades, Sant Climent Sescebes, Port de la Selva i Llançà són els pobles que es veuran afectats.

En alguns d'aquests, d'entre els quals Viladamat, els talls començaran ja dilluns. L'Ajuntament del municipi ha informat que dilluns 21 de març, a partir de les 14:30 h, no es podrà circular per la C31 en direcció a la Bisbal ni per la GI 623 en direcció a l'Escala. El dimarts, el trànsit es veurà afectat a partir de les 12:20 h en els següents punts: GI 623 en ambdós sentits i NII en direcció Catalunya Nord.

Pel que fa l'Ajuntament de Cadaqués també ha compartit els talls al poble, a la carretera de Roses a Cadaqués, del dimarts 22. Tal com han informat els Mossos d'Esquadra, les alteracions seran a la GI-614 de Roses a Perafita, entre les 13:45 h i les 15 h, i a la GI-613, de sa Perafita a Port de la Selva, entre les 14 h i les 15:15 h.

La d'aquest any és l'edició número 101 de la Volta Ciclista de Catalunya. L'etapa a la comarca, que acabarà a Perpinyà, ha estat definida pels organitzadors com a "plana".

Prem per veure més contingut per a tu