Segueix-nos a les xarxes socials:

Ricky Rubio es lesiona en la derrota dels Cavaliers davant els Pelicans

Ricky Rubio es lesiona en la derrota dels Cavaliers davant els PelicansCleveland Cavaliers

El base Ricky Rubio ha patit aquesta matinada una lesió al genoll esquerre en els minuts finals de la derrota dels Cleveland Cavaliers davant els New Orleans Pelicans (108-104), un matx en què el del Masnou ha signat una de les seves millors actuacions a l'NBA, fregant el 'triple-doble'.

Quan restaven poc més de 2 minuts, Ricky Rubio ha relliscat en una entrada a cistella i s'ha fet mal al genoll esquerre amb aparents gestos de dolor. Els seus companys Isaac Okoro i Kevin Love l'han ajudat a sortir de la pista i l'entrenador, J.B. Bickerstaff, ha assenyalat que passarà l'avaluació mèdica per conèixer l'abast de la lesió.

Ricky Rubio ha estat el màxim anotador, rebotador i assistent del partit, amb 27 punts, 13 rebots, 9 assistències, 2 recuperacions i 2 taps. També per part dels 'Cavs', Kevin Love ha sumat 24 punts, 21 dels quals gràcies als 7 triples que ha anotat.

El màxim anotador dels Pelicans ha estat Herbert Jones, amb 26 punts. El pivot espanyol Willy Hernangómez ha recollit 3 rebots en els gairebé 6 minuts que ha disputat.

Prem per veure més contingut per a tu