El base Ricky Rubio ha patit aquesta matinada una lesió al genoll esquerre en els minuts finals de la derrota dels Cleveland Cavaliers davant els New Orleans Pelicans (108-104), un matx en què el del Masnou ha signat una de les seves millors actuacions a l'NBA, fregant el 'triple-doble'.

Quan restaven poc més de 2 minuts, Ricky Rubio ha relliscat en una entrada a cistella i s'ha fet mal al genoll esquerre amb aparents gestos de dolor. Els seus companys Isaac Okoro i Kevin Love l'han ajudat a sortir de la pista i l'entrenador, J.B. Bickerstaff, ha assenyalat que passarà l'avaluació mèdica per conèixer l'abast de la lesió.

Ricky Rubio ha estat el màxim anotador, rebotador i assistent del partit, amb 27 punts, 13 rebots, 9 assistències, 2 recuperacions i 2 taps. També per part dels 'Cavs', Kevin Love ha sumat 24 punts, 21 dels quals gràcies als 7 triples que ha anotat.

El màxim anotador dels Pelicans ha estat Herbert Jones, amb 26 punts. El pivot espanyol Willy Hernangómez ha recollit 3 rebots en els gairebé 6 minuts que ha disputat.