Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El Tramuntana s’emporta el derbi davant el Girbau Vic

Les figuerenques sumen la tercera victòria de la temporada davant les osonenques i se situen en la segona posició de la categoria

El Tramuntana s’emporta el derbi davant el Girbau VicEmporda.info

Gairebé quatre hores de partit és el temps que va durar el derbi de la Superdivisió femenina entre el Girbau Vic i el Tennis Taula Tramuntana Figueres, un duel que es van emportar les altempordaneses (4-3) davant l’actual campió de lliga. Amb aquesta, les figuerenques sumen la tercera victòria del curs en quatre jornades per situar-se en la segona posició de la taula en la temporada debut del club a la màxima categoria estatal del tennis taula femení.

Jana Riera va sumar el primer punt derrotant a la base local, M. Khetkhuan (3-1). Tin-Tin Ho va derrotar Charlotte Carey (3-2) i Mariia Malanina no va donar opció a Sofia X. Zhang (3-1). Amb el 0-3 a favor, les figuerenques van perdre el duel de dobles (3-2), seguida per una derrota de Tin-Tin Ho (3-1) i una altra de Jana Riera (3-0). Amb l’empat a tres en el marcador global, Mariia Malanina va aconseguir la victòria en el joc de desempat (3-0), per deixar el 4-3 definitiu a favor de les altempordaneses, que van donar una de les sorpreses de la jornada i situar-se en la segona posició de la lliga.

D’aquí a dues setmanes, l’equip encara l’últim partit de la primera volta, a casa, contra el Linares, que suma dues victòries i dues derrotes.

Prem per veure més contingut per a tu