Segueix-nos a les xarxes socials:

Fortià

Fortià reprèn el Duatló Rural per recuperar la normalitat esportiva

La cita arriba a la seva cinquena edició després del parèntesi obligat per la pandèmia prescindint dels trams urbans de la prova al municipi

Fortià reprèn el Duatló Rural per recuperar la normalitat esportivaGerard Blanché

La cinquena edició del Duatló Rural de Fortià marca el calendari esportiu del municipi per als pròxims dies. Després d’un parèntesi obligat a causa de la pandèmia, la tradicional cita esportiva de Fortià se celebrarà el pròxim 21 de novembre a partir de les 10 del matí. Dues hores abans, s’entregaran els dorsals als inscrits a una de les cites esportives tradicionals de l’Alt Empordà.

«Volem recuperar la normalitat a poc a poc, seguint els protocols que tenim marcats. Volem fomentar l’esport al municipi, tornar a la normalitat d’abans, apreciant el que ens ha ensenyat aquesta pandèmia, que és tocar una mica de peus a terra. Volem seguir treballant per a fomentar l’esport i que la gent gaudeixi», explica Marc Rodrigo, regidor d’Esports de Fortià.

Enguany, el recorregut ha estat modificat, evitant els trams urbans per fomentar la prova en l’entorn rural i paisatgístic del municipi. Aquest any, el recorregut compta amb onze quilòmetres de cursa i trenta-dos en bicicleta i les inscripcions estan obertes per a equips i a títol individual, amb descompte per als participants amb registre anticipat.

Prem per veure més contingut per a tu