Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Finalitza la fase prèvia del Super Gran Slam de menors al Club Pàdel Indoor de Figueres

L'últim cap de setmana de competició serà aquest cap de setmana, 30 i 31 d'octubre

Finalitza la fase prèvia del Super Gran Slam de menors al Club Pàdel Indoor de FigueresClub Pàdel Indoor Figueres

El primer cap de setmana del torneig de pàdel Super Gran Slam de menors ha estat dos dies de molta gent i molts partits al Club Pàdel Indoor de Figueres. Aquests dos dies han passat més de 150 nens i nenes amb els respectius acompanyants.

A les nou del matí de dissabte s'obrien les portes del Club, i començava una jornada plena d'emoció que va durar fins a les 20:30 h de la tarda.

Ràpidament les 11 pistes del Club s'omplien de jugadors de totes les categories, lluitant per guanyar el seu partit i esperar rivals per la següent ronda. Durant tot el matí i la tarda de dissabte es va jugar les primeres rondes dels quadres de prèvia de les categories aleví, infantil i cadet, però no va ser fins al diumenge que es varen disputar els últims partits per obtenir la classificació als quadres finals que es jugaran el cap de setmana del 9 i 10 de novembre.

L'últim cap de setmana de competició, que serà dissabte 30 i diumenge 31 d'octubre, es jugarà la fase final de totes les categories, totes elles en modalitat masculí i femení.

Prem per veure més contingut per a tu