Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Joan Jorquera es corona campió a Montenegro

El rosinc s’emporta la medalla d’or de la competició internacional i continua sumant punts en el rànquing mundial on continua tercer

Joan Jorquera es corona campió a MontenegroEmporda.info

Joan Jorquera sembla continuar imparable aquest 2021. El rosinc s’ha proclamat campió de l’Open de Montenegro aquest cap de setmana, pocs dies després de situar-se en tercera posició del rànquing mundial de la WT. I és que, de moment, les coses estan sortint al gust del taekwondista rosinc, que continua marcant el ritme de les competicions internacionals en la seva categoria de -63kg, en l’inici del cicle olímpic amb París 2024 a l’horitzó.

La posada en escena d’aquesta temporada continua com un dels grans èxits de Jorquera, on pot sumar-hi l’aconseguit a l’Open d’aquest cap de setmana superant per 15-10 a Madu, representant espanyol. Després, amb un 21-11, el rosinc va imposar-se al representant de Sèrbia, Novak Stanik, abans de la final contra l’albanès Juirdo Cani. Tampoc el finalista va trobar la manera de frenar l’altempordanès que amb un contundent 29-9 va aconseguir la medalla d’or a Montenegro i un bon grapat de punts que fan sospitar que podria pujar en el rànquing mundial en la pròxima actualització de la WT.

Joan Jorquera tornarà a competir aquest cap de setmana en l’Open Internacional dels Països Baixos amb l’equip nacional, una nova prova en el camí que, de moment, afronta en un moment molt dolç.

Prem per veure més contingut per a tu