Segueix-nos a les xarxes socials:

Arnau Serra, de l'escola de ball Aprenem de Figueres, queda tercer en un concurs de ball del Club Súper 3

El jove figuerenc de 9 anys és un apassionat dels balls de saló

Arnau Serra, de l'escola de ball Aprenem de Figueres, queda tercer en un concurs de ball del Club Súper 3APRENEM FIGUERES

L'alumne de l'escola de ball Aprenem de Figueres, Arnau Serra, ha quedat tercer del concurs de ball del programa Rat Rank del Club Súper 3. Després de participar-hi durant l'estiu, l'Arnau estat un dels tres guanyadors gràcies a un vídeo ballant un txatxatxa amb la cançó Señorita de Shawn Mendes i Camila Cabello que va enviar el mes de juliol.

Durant el mes d'agost i la primera setmana de setembre, el concurs ha valorat tots els vídeos rebuts, 260 en total, i el passat 10 de setembre va comunicar els deu finalistes a la seva pàgina web.

Des d'aquell dia i fins ahir, 17 de setembre, els deu vídeos selecionats per RatBall han estat sotmesos a votació popular. Dels deu que van passar només els tres amb més vots s'emportaven el premi que consisteix a protagonitzar un programa i un videoclip de ball amb els personatges del programa, en Riff i en Flat.

L'Arnau va saber que havia estat un dels escollits perquè així ho van anunciar al programa Rat Rank del Club Súper 3 i al Zona Zàping de TV3.

Qui va quedar en primera posició és Emma Bemaronda, també figuerenca. Els tres escollits visitaran el plató de TV3 els pròxims dies.

Prem per veure més contingut per a tu