L'alumne de l'escola de ball Aprenem de Figueres, Arnau Serra, ha quedat tercer del concurs de ball del programa Rat Rank del Club Súper 3. Després de participar-hi durant l'estiu, l'Arnau estat un dels tres guanyadors gràcies a un vídeo ballant un txatxatxa amb la cançó Señorita de Shawn Mendes i Camila Cabello que va enviar el mes de juliol.

Durant el mes d'agost i la primera setmana de setembre, el concurs ha valorat tots els vídeos rebuts, 260 en total, i el passat 10 de setembre va comunicar els deu finalistes a la seva pàgina web.

Des d'aquell dia i fins ahir, 17 de setembre, els deu vídeos selecionats per RatBall han estat sotmesos a votació popular. Dels deu que van passar només els tres amb més vots s'emportaven el premi que consisteix a protagonitzar un programa i un videoclip de ball amb els personatges del programa, en Riff i en Flat.

L'Arnau va saber que havia estat un dels escollits perquè així ho van anunciar al programa Rat Rank del Club Súper 3 i al Zona Zàping de TV3.

Qui va quedar en primera posició és Emma Bemaronda, també figuerenca. Els tres escollits visitaran el plató de TV3 els pròxims dies.