Segueix-nos a les xarxes socials:

El rosinc Maverick Viñales, segon al Gran Premi dels Països Baixos

Albert Arenas s'ha hagut de conformar amb la vuitena posició a Moto2

El rosinc Maverick Viñales, segon al Gran Premi dels Països BaixosGigi Soldano

El català Maverick Viñales ha quedat segon en el 'podi' del Gran Premi dels Països Baixos de MotoGP. El francès Fabio Quartararo (Yamaha YZR M 1) marxa de vacances amb una nova victòria, la quarta de la temporada, en imposar-se en el circuit de Assen per davant del seu propi company d'equip Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1) i de Joan Mir (Suzuki GSX RR).

Amb la seva victòria, Fabio Quartararo amplia el seu avantatge en la classificació provisional del mundial, en el qual va arribar a Assen amb 22 punts d'avantatge sobre el seu compatriota Johann Zarco i es marca amb 34 punts al descans estival.

Maverick Viñales (Yamaha YZR M 1) no ha estat massa encertat en la sortida -ha assenyalat problemes d'embragatge-, en la qual li han superat fins a quatre rivals, amb el seu company d'equip el primer, seguit per l'italià Francesco "Pecco" Bagnaia (Ducati Desmosedici GP21), el japonès Takaaki Nakagami (Profunda RC 213 V) i l'espanyol Alex Rins (Suzuki GSX RR).

Moto2 i Moto3

En la resta de categories, Raúl Fernández (Kalex) ha tornat a guanyar a Moto2 i va poder retallar les distàncies amb el seu company d'equip i líder del mundial, l'australià Remy Gardner (Kalex). El gironí Albert Arenas s'ha hagut de conformar amb una vuitena posició.

D'altra banda, a Moto3 ha guanyat l'italià Dennis Foggia (Honda), per davant de l'espanyol Sergio García Dols (Gasgas) i del també italià Romano Fenati (Husqvarna).

Prem per veure més contingut per a tu