Segueix-nos a les xarxes socials:

La Bisbal torna a acollir el millor tennis femení

Ahir es van jugar 16 partits de la primera ronda de la fase prèvia de la cinquena edició del torneig, amb bon debut de la gironina Marina Bassols

La Bisbal torna a acollir el millor tennis femeníSports & Fun

Ahir es van disputar al Club Tennis la Bisbal Centre Esportiu els 16 partits de la primera ronda de la fase prèvia del V Torneig Internacional de Tennis Femení Solgironès. La jornada va arrancar a les deu del matí i es va allargar fins gairebé les set de la tarda.

Dels 4 partits del primer torn, va destacar la victòria de la barcelonina Guiomar Maristany sobre la jugadora del Regne Unit Emily Webley-Smith per un convincent 6/2 6/0. Un dels partits de la jornada el van disputar la jugadora gallega Jessica Bouzas i la russa Valentina Ivakhenko, on l'última es va acabar imposant per un ajustat 3/6 7/5 10/8. Vora les dotze del migdia començaven els partits de segon torn amb dos enfrontaments igualadíssims.

A la pista central, la madrilenya Olga Sáez va guanyar l'alemanya Julyette Maria Josephine Steur per 4/6 6/2 12/10. Al mateix temps, a la pista 2, la jugadora aragonesa Carlota Martínez, que arribava al torneig com a convidada (Wild Card), va jugar un partit espectacular contra la canadenca Rebecca Marino i va vèncer per un 3/6 6/3 10/8.

Ja entrada la tarda, tota l'atenció se centrava en el partit que es disputava entre la italiana Camila Rosatello i la jugadora de Blanes i única representant de les comarques gironines del torneig, Marina Bassols. La blanenca va guanyar per 6/1 i 7/6. Avui es disputaran els 8 partits de l'última ronda de fase prèvia a partir de les 10 del matí.

Prem per veure més contingut per a tu